Media

Carmina Burana; 2x een staande ovatie!
Een kleine impressie van het O Fortuna uit de Carmina Burana, uitgevoerd op 31 maart 2019 in Theater de Bussel (opname met mobiele telefoon)

Terugblik op 2 prachtige uitvoeringen Carmina Burana van Orff
Na twee uitverkochte uitvoeringen van de Carmina Burana in Theater de Bussel in Oosterhout schreef Hans van der Prijt een mooie recensie in Weekblad Oosterhout. Met zijn prachtige woorden kunnen we met elkaar terug kijken naar twee fantastische uitvoerigen. En dit smaakt natuurlijk naar meer voor Marcella als dirigent…..

 

Bijzonder concert op vliegbasis Gilze-Rijen tijdens project 75 jaar bevrijding Gilze-Rijen.
Een mooie locatie, een uitverkochte zaal, een mooi programma met een prachtig resultaat. Als repetitor bij dit project betrokken en tijdens de uitvoering zelf actief als koorzanger.

Bedrijfsfotografie Brabant
Bedrijfsfotografie Brabant


Festival Rotjekoor een groot succes! 

Zaterdag 15 juni was de eerste editie van het Rotterdamse festival Rotjekoor. De stad was gevuld met allerlei koorklanken. Het waren stuk voor stuk mooie locaties en zowel Chordanova als Treble en Bass mochten beide optreden in het stadhuis van Rotterdam, een prachtige locatie!

Magic of the Movies 2018
Uitvoering in Diligentia Theater Den Haag.
Hymn to the Red October – Basil Poledouris uitgevoerd door project harmonie orkest en project koor o.l.v. Marcella van der Heijde-Keijzer

Examenconcert Marcella juni 2018
m.m.v. Zeeuws Vocaal Ensemble en Ars Musica Orkest
O.a. Messe in G dur Schubert en BWV 4 – Christ lag in Todesbanden

Schubert – Messe in G